Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Fejlesztői blog

Újra műkődő szolgáltatások!

Blogolok · 1 éve
A bejegyzés feltöltése és szerkesztése illetve a megjegyzése küldése ismét működik, elnézéseteket kérjük a hibáért és a késői javításért :(

A héten láthattátok, hogy megújult a profiloldal szerkesztés része. Ezentúl több adatot tudtok módosítani.

A jövőhét elejére megérkezik a legelső (alap dizájnon kívül) választható dizájn a blogotokra. Az eredeti kinézetet a profilom menüpontba tudjátok majd változtatni.

A visszajelzéseitek alapján próbáljuk az oldalt folyamatosan fejleszteni és közben a hibákat is kijavítani.
A jövőhétre igyekszünk beüzemelni a látogató számlálót is.

Sokan keresik a képfeltöltés vagy videó feltöltés lehetőségét. A bejegyzéseitekbe képet illetve videót közvetlen módon nem lehet feltölteni. Ha szeretnétek megjeleníteni a bejegyzésetekbe egy képet akkor annak a linkjét csak másoljátok be a bejegyzésbe abba  részébe, ahol azt látni szeretnétek.Videófeltöltésnél is hasonló az eljárás. Jelenleg csak YouTube videót tudtok belinkelni. Ha más szolgáltatótól linkeltek akkor az egy sima link lesz, ami a szolgáltató oldalára vezet, ahol megtudják nézni a látogatóitok. A linkelhető videókat is igyekszünk folyamatosan bővíteni, ha olyan szolgáltatótól töltenél fel videókat amit jelenleg nem kezelünk, írj nekünk (akár ide megjegyzésebe).Szóval szintén elég a bejegyzésedbe bemásolni a videó linkjét és megjelenik a tartalom.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Törölt felhasználó · 1 éve
AAAAAAAAAA
Törölt felhasználó · 1 éve
Woohooo!
Blogolok
A Blogolok.hu fejlesztésekkel kapcsolatos blogja.